3D-digitalizáció

Digitális transzformációs megoldásainkkal versenyelőnyhöz juthatsz!

Hogyan segítünk belépni a virtuális 3D-világba?

A webes technológiák újabb korszaka köszöntött be: fotorealisztikus 3D-szkennelt modelljeink segítségével a legfejlettebb digitális megoldásokat alkalmazva lehetsz jelen szolgáltatásaid piacán.

Felkeltettük az érdeklődésed? Keress minket!

Virtuális lehetőségek

A kiterjesztett (AR) vagy virtuális (VR) valóság hatalmas lehetőséget rejt a legtöbb vállalat számára. Ezekkel a megoldásokkal a vásárlók online, részleteiben tudják megnézni és kipróbálni az eladásra szánt terméket.

Egy terméket sokféleképpen mutathatunk be 3D-ben (pl. elhelyezhetünk egy virtuális asztalt a berendezésre váró szobában vagy megmutathatunk egy étlapot AR-ként), aminek köszönhetően gazdagodik a vásárlói élmény, és növekedhet a profit – legyen szó webshopokról, videójátékokról (Unreal Engine, Unity stb.), fizikai termékek prezentációról, vagy akár a Metaverse (Facebook) virtuális tereiről.

Fizikai tárgyak a virtuális térben

Teljesen élethű digitális másolatot hozunk létre fizikai tárgyakról, épületekről, természeti képződményekről és terekről fotókból, a fotogrammetria eszközeivel, amivel nagy felbontású textúrákat tudunk alkalmazni a modelleken.

A szkennelt modellek aztán tovább alakíthatóak a legnépszerűbb 3D-modellező szoftverekben, és bármilyen online felületen könnyen megoszthatóak.

Lépj velünk kapcsolatba