Ingatlanok digitalizációja

Életre keltjük a tereket a fokozott vásárlói élmény érdekében!

Milyen előnyökkel jár?

Az eladni kívánt ingatlan digitalizációja fokozza a vásárlói élményt, ami segítheti a gyorsabb eladást, valamint lehetővé teszi az esetleges hibák felmérését. Emellett virtuális túrákkal, 3D fotórealisztikus modellekkel az éttermek, irodák még közelebb hozhatóak a vásárlókhoz, ügyfelekhez.

Felkeltettük az érdeklődésed? Keress minket!

Könnyebb értékesítés

A digitalizált 3D-épületekkel és a 360°-os képekkel segítjük az ingatlanok gyorsabb értékesítését, hiszen az érdeklődő teljesen be tudja járni a telket, az épületet és a belső tereket.

Virtuális túrákkal nemcsak lakóingatlanokat lehet érzékletesen bemutatni, hanem akár cégeket, irodákat, üzleteket és éttermeket is. Az elkészült anyagokat Google Maps-re és saját webhelyre is ki lehet helyezni.

Mérhető dimenziók, feltárható hibák

A rendszeres ingatlanellenőrzés a hatályos szabályok miatt is elengedhetetlen, legyen szó akár lakóingatlanról, akár raktárról vagy üzletekről.

A drónnal és földi kamerával készült felvételek (pontfelhők, modellek, ortomozaikok stb.) segítségével az esetleges problémák könnyen kiszűrhetőek, hiszen a 3D-modell készítő szoftverek mérésekre és a hibák felismerésére is alkalmasak (pl. tető, homlokzati elemek, kert, járda állapota; repedések, beázások észlelése stb.). Ezen felül az építési engedélyek előtt elvégzendő ellenőrzésekre, illetve kárfelmérésekre is tökéletesen alkalmasak.

Ingatlan 3D scannelve fotogrammetriával

Lépj velünk kapcsolatba