360° virtuális séta készítés

Növeld ügyfeleid érdeklődését 360°-os túráink segítségével, melyek az online láthatóságban is jobb eredményt hoznak!

Mi az a virtuális séta, és miért jársz jól vele?

A virtuális séta az az eszköz, amellyel egy fotelból ülve is teljesen felfedezhetünk és bejárhatunk bármilyen teret. Ezek a túrák egy interaktív, 3D-s virtuális élmény keretében bizonyítottan közelebb hozzák az ügyfeleket a vállalkozásodhoz.

Felkeltettük az érdeklődésed? Keress minket!

Miért jó a 3D virtuális séta?

A pandémia alatt a 3D virtuális séta volt az egyetlen opció, hogy körbejárjuk a különböző múzeumok, populáris helyek beltereit, azonban ez a lehetőség csak tovább növelte ezen létesítmények fizikai forgalmát a nagy lezárások után.

Az ügyfelek vagy vendégek foglalás, vásárlás stb. előtt általában szeretik megnézni, hogy hová mennek (pl. nagyobb csoport esetén elférnek-e az étteremben). Erre kiváló lehetőség a virtuális túra, mely során 3D-ben, 360°-os fotókon keresztül körbe tudják járni a belső tereket, legyen szó múzeumokról, üzletekről, ingatlanokról, irodákról vagy akár éttermekről.

Forgalom növelés 360°-kal

Egyedi és izgalmas élmény a leendő ügyfeleknek. Egy hónap alatt akár már 4-5 ezer megtekintést is generál egy-egy 360°-os fotó vagy VR-túra, arról nem is beszélve, hogy növeli a keresőmotorokban (pl. Google) történő megjelenés hatékonyságát, mellyel még könnyebben rátalálnak az üzletre. Egyszóval ez egy kiváló kiegészítő lehetőség az ingatlanmarketingben.

A Google Térképen felül olyan megoldást is tudunk nyújtani (egyebek mellett), amely saját szerverre is feltölthető. Ez szintén beágyazható a saját weboldalba, és kompatibilis a mobileszközökkel. A Facebook 360-as fotó feltöltésében is állunk rendelkezésedre.

Kiknek ajánljuk a virtuális túrákat?

Felkeltettük az érdeklődésed? Keress minket!

Lépj velünk kapcsolatba